معاون آموزش و کار آفرینی جهاد دانشگاهی هرمزگان خبر داد:

افزایش همکاری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی هرمزگان با شرکت پالایش نفت آفتاب

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۷۲۵ کارگاه،همایش،سمینار
معاون آموزش و کار آفرینی جهاد دانشگاهی هرمزگان از افزایش همکاری آموزشی این معاونت با شرکت پالایش نفت آفتاب خبر داد.
افزایش همکاری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی هرمزگان با شرکت پالایش نفت آفتاب

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش جهاددانشگاهی هرمزگان، حمید یاسی پور طهرانی با اشاره به نشست مدیران و معاونان شرکت پالایش نفت آفتاب با معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان هرمزگان گفت: طی نشستی با مدیران و معاونین این شرکت مقرر شد که دوره های آموزشی عمومی و تخصصی برای کارکنان شرکت پالایش نفت آفتاب توسط این معاونت برگزار شود.

وی اضافه کرد: همچنین مقرر شد که دوره های آموزشی عمومی و تخصصی مورد نیاز برای کارکنان بدو خدمت شرکت پالایش نفت آفتاب توسط جهاددانشگاهی استان هرمزگان برگزار شود.

یاسی پور در پایان از انعقاد قرار داد و تفاهم نامه آموزشی با شرکت پالایش نفت آفتاب یاد کرد و افزود: بر اساس مذاکرات صورت گرفته طی این جلسه مقرر شد که جهت برگزاری دوره های آموزشی عمومی و تخصصی مورد نیاز شرکت پالایش نفت آفتاب تفاهم نامه ها و قرار داد های منعقد شود.

کلید واژه ها: شرکت شرکت پالایش شرکت پالایش نفت شرکت پالایش نفت آفتاب پالایش پالایش نفت پالایش نفت آفتاب آفتاب نفت آفتاب نفت