توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی واحد هرمزگان؛

یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور برگزار می شود

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۰ کد : ۱۷۴۶ تاپ خبر دوره ها
تعداد بازدید:۵۱۱
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور جمعه ۸ دی ماه در بندرعباس برگزار می شود.
یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور برگزار می شود

به گزارش معاونت آموزشی جهاددانشگاهی هرمزگان؛ حمید یاسی پور طهرانی اظهار کرد: یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی بندرعباس در ۳حوزه جهاددانشگاهی واحد هرمزگان، سالن امام رضا (ع) دانشگاه آزاد، سالن مجتمع بصیرت، برگزار می شود.

وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی استان به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بر اساس معیارهای مشخص شده در دفترچه راهنمای آزمون، با همکاری مرکز آزمون جهاد دانشگاهی آزمون استخدامی برگزار می‌کند.

یاسی پور عنوان کرد: سازمان بهزیستی کشور، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، سازمان سنجش آموزش کشور، صندوق تأمین خسارت‌های بدنی و دانشگاه فرهنگیان در این آزمون جذب نیرو خواهند داشت.

وی بیان کرد: در استان هرمزگان تعداد ۱۲۷۷ نفر در آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی هرمزگان ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۶۸۴ نفر مرد و ۵۹۳ زن هستند.

وی در پایان گفت: کارت شرکت در آزمون ۵ دی ماه بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار می گیرد. آزمون نیز در جمعه ۸ دی ما برگزار می شود. ‌‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: آزمون آزمون استخدامی سازمان هرمزگان استخدامی دستگاه دستگاه اجرایی کشور

( ۳ )

نظر شما :